Overwinteren

Wel een eens een winter meegemaakt met bijna elke dag zon ?
Kom en ervaar de gastvrijheid van Villamazarron.

Overwinteren aan de Costa Calida heeft echt heel veel voordelen ;

  • Het zonrijkste klimaat in de winter van geheel Zuid-Europa.
  • De gezondste lucht van Zuid-Europa is aangetoond in deze regio van de Costa Cálida.
  • Het goedkope leven aan de Costa Cálida ; overwinteren is goedkoper dan u zou verwachten. Neem de proef op de som!
  • De vriendelijke en altijd behulpzame bewoners van de Costa Cálida.
  • Prima gezondheidszorg in de buurt.
  • Altijd service op het resort van Casaña. Casaña heeft medewerk(st)ers die alle talen spreken. Wij of Casaña ontvangen u, zwaaien u uit bij vertrek en zijn in de tussentijd altijd beschikbaar wanneer u een probleem heeft wat opgelost dient te worden.
  • Alle recreatie die u maar wenst is in deze streek te vinden ; prachtige natuur, cultuur, sportfaciliteiten in de ruimste zin van het woord, een prima keuken, fantastische winkels, kortom teveel om op te noemen. Voor u het weet is de “winter” weer voorbij en keert u gebruind naar Noord-Europa terug, waar dan het voorjaar weer begint. Tijdens uw verblijf toch even “trek” in sneeuw ; de “Sierra Nevada” is met de auto prima te berijden.
  • Dit alles voor een prijs waar u versteld van zult staan. Ten opzichte van de kwaliteit die wij bieden bent u voor een `’koopje” overwinteraar in Spanje. Vraag ons een passende offerte en wordt onze gast. Vanaf november tot maart bieden wij prima prijzen.

Villamazarron is flexibel ; uw prijs hangt af van het aantal personen en de tijdsduur die u wenst te boeken. “Hoe langer u komt hoe goedkoper u verblijft” Vraag of wij u een aanbieding kunnen doen. Bij Villamazarron kunt u huren inclusief alle kosten ( u weet waar u aan toe bent), of exclusief alle kosten (gas, licht en water worden dan berekend naar uw werkelijke gebruik). Zoals u het wenst……..

Wij hopen u als onze gast te mogen ontvangen. Met keuze uit 6 woningen is er altijd een passende woning voor u bij. De laatste jaren heeft ons geleerd dat vele tevreden gasten u voor zijn gegaan. En……… wilt u niet overwinteren op het resort ; kijk naar Casa Anavicente OP het strand in het puur Spaans dorpje Puntas de Calnegre. Spaanser kan het niet !!!

Van harte welkom bij Villamazarron.

Vraagt u naar onze speciale overwinter tarieven!