Mazarron Country Club

De “Mazarron Country Club”  is een werkelijk prachtig en goed onderhouden resort wat is gelegen tegen een berghelling dicht bij de kust van de Costa Calidá. Het resort ligt slechts op 10 autominuten van de langgerekte kuststrook met z’n prachtige stranden, baaitjes en leuke kustdorpjes.

Door de ligging heeft het resort prachtige uitzichten op de omgeving.

5 Sterren Resort

Op de “Mazarron Country Club” staan momenteel ongeveer 800 woningen.

De locatie van de Mazarron Country Club is fantastisch. Vlakbij de oprit van de snelwegen naar strand, badplaatsen en prachtige steden als Lorca, Cartagena en Murcia.

Villamazarron heeft gepoogd woningen op de mooiste locaties van het resort aan te kopen. Dankzij de ligging van de woningen die wij aanbieden heeft u mooie uitzichten, rust en ruimte.

Het zal u opvallen dat alles op het resort tot in de puntjes is onderhouden. Wegen zijn schoon en prima onderhouden, tuinen een lust om naar te kijken of door te wandelen.

Restaurant “La Taverna”

Op het resort is al wel een bar/restaurant gevestigd waar u ’s morgen brood kunt kopen, koffie kunt drinken en tijdens de lunch of ’s avonds kunt genieten van de prima verrichtingen van de kok aldaar. Het is een typisch Spaans restaurant met de heerlijkste gerechten. Zeker het proberen waard.

Ook aan de bar in “La Taverna” kan het tot in de kleine uurtjes zeer gezellig zijn.

Openbaar Zwembad & Sport

Op het resort is een prachtig openbaar zwembad aangelegd. Het zwembad is alleen in de zomer geopend. Bij het zwembad een mooie zonneweide en shop voor drankje en hapje. Let op! Voor het openbaar zwembad moet wel betaald worden.

Naast het restaurant op hetzelfde terrein als het zwembad liggen een aantal tennisbanen waarvan u gratis gebruik kunt maken wanneer u op het resort verblijft.

Tevens is er naast de tennisbanen een jeux de boules baan aangelegd.

Een werkelijk prachtige “Camino Verde” doorkruist de Mazarron Country Club. Dit is een fiets/wandelpad wat daar door de natuur is aangelegd van de kust tot de stad Murcia. Overigens kunt u via de achteruitgang van het resort heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige natuur.

En vergeet niet…… het voorjaar begint al in januari met de bloei van de almendra’s/amandelen.

Waard om een vakantie voor te boeken.